Catalog

Record Details

Catalog Search


Search Results Showing Item 3 of 19

Orden en el caos : el mundo de los rompecabezas matemáticos (puzzles de movimientos secuenciales) / Javier Santos, Rodolfo Valerias.

Santos, Javier. (Author). Valerias, Rodolfo. (Added Author).

Available copies

  • 1 of 1 copy available at IPICYT.

Current holds

0 current holds with 1 total copy.

Location Call Number / Copy Notes Barcode Shelving Location Status Due Date
Biblioteca Ipicyt QA63V3 O7 2006 APL01261 Coleccion General Available -

Record details

  • ISBN: 848858640X
  • ISBN: 9788488586407
  • Physical Description: 382 p. : il. ; 24 cm.
  • Publisher: España : Almuzara, 2006, c2012.

Content descriptions

Bibliography, etc. Note:
Incluye bibliografía e índice.
Subject: Solución de problemas > Modelos matemáticos.
Juegos > Modelos matemáticos.
Lógica simbólica y matemática.
LDR 00836cam a2200241 a 4500
0017211
003CONS
00520170810173317.0
006aa fr 001 0
007ta
008110924t20062012sp a fr #001 0#eng d
010 . ‡a2011034523
020 . ‡a848858640X
020 . ‡a9788488586407
05000. ‡aQA63 ‡bV3 O7 2006
1001 . ‡aSantos, Javier.
24510. ‡aOrden en el caos : ‡bel mundo de los rompecabezas matemáticos (puzzles de movimientos secuenciales) / ‡cJavier Santos, Rodolfo Valerias.
260 . ‡aEspaña : ‡bAlmuzara, ‡c2006, c2012.
300 . ‡a382 p. : ‡bil. ; ‡c24 cm.
504 . ‡aIncluye bibliografía e índice.
650 0. ‡aSolución de problemas ‡xModelos matemáticos.
650 0. ‡aJuegos ‡xModelos matemáticos.
650 0. ‡aLógica simbólica y matemática.
7001 . ‡aValerias, Rodolfo.
901 . ‡a7211 ‡b ‡c7211 ‡tbiblio ‡sSystem Local
Search Results Showing Item 3 of 19

Additional Resources